www.archive-org-2014.com » ORG » F » FACECONNECTION

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 154 . Archive date: 2014-04.

 • Title: Välkommen till FaceConnection
  Descriptive info: .. Välkommen till FaceConnection..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title:
  Descriptive info: för unga vuxna med ansiktsförändring..

  Original link path: /svensk/headline.htm
  Open archive

 • Title:
  Descriptive info: Hem.. Nätverket.. Styrgruppen.. Gästbok.. Broschyr.. Chatt.. Forum.. Aktiviteter.. Support.. Litteratur.. Länkar.. Kontakt.. Medlemskap.. English.. Norsk..

  Original link path: /svensk/linkframe.htm
  Open archive

 • Title:
  Descriptive info: Sandra fick David Legas stipendium.. På Sällsynta Dagen delade David Lega och kronprinsessan Victoria ut ett stipendium på 20.. 000 kronor.. Priset var tänkt att gå till en ung människa som varit en förebild för andra.. Läs om utdelningen.. här.. eller.. Claes på Fråga Doktorn.. Claes Lauritzen deltar i "Fråga Doktorn" på SVT 10/3 kl 18.. 15.. Se inslaget.. Sällsynta Dagen 29/2.. Sällsynta Dagen firas 29/2 på Nalen i Stockholm.. Stöd dagen du också! Läs mer på.. officiella hemsidan.. Boken översatt.. Boken "Ett annat ansikte" nu översatt till engelska:.. Another Face.. släppt.. Läs mer om boken>>..

  Original link path: /svensk/welcomelink.htm
  Open archive

 • Title:
  Descriptive info: Vad roligt att du hittade hit!.. Är du ung och lever med ett annorlunda utseende? Är du förälder till ett barn som ser annorlunda ut? Arbetar du med människor i sådana situationer? Välkommen att se dig omkring! Du kanske hittar någonting som intresserar dig.. Läs om oss och vårt arbete, se på de länkar vi har samlat till andra sidor som vi tycker är relevanta, läs våra tips om litteratur i ämnet, kolla in vår supportsida eller bli medlem i vårt forum.. Vi har också en gästbok som du är välkommen att skriva en rad i och en e-postadress  ...   kan du också här på hemsidan ansöka om medlemskap i nätverket.. Vi vill skapa en mötesplats för människor med en ansiktsförändring för att ge en chans att utbyta erfarenheter och ge eller få stöd.. Vi har en aktiv chatt som är sluten och inte kan nås av de som inte har ett lösenord.. Chatten är öppen när som helst, men har två fasta tider då det är lättast att hitta någon där, onsdagar och söndagar klockan 19.. 00.. Vill du vara med och chatta och få kontakt med andra? Skicka ett.. mail.. till oss och få ditt eget personliga lösenord..

  Original link path: /svensk/welcome.htm
  Open archive

 • Title: Welcome to FaceConnection
  Descriptive info: Welcome to FaceConnection..

  Original link path: /english/index.htm
  Open archive

 • Title: Velkommen til FaceConnection
  Descriptive info: Velkommen til FaceConnection..

  Original link path: /norsk/index.htm
  Open archive

 • Title:
  Descriptive info: Vad vill FaceConnection?.. På den här sidan kan du läsa mer om vår bakgrund, vårt syfte och vilka som kan deltaga.. Klicka på länkarna till vänster för den rubrik du är intresserad av..

  Original link path: /svensk/network.htm
  Open archive

 • Title:
  Descriptive info: Bakgrund.. Målsättning.. Deltagande..

  Original link path: /svensk/networklink.htm
  Open archive

 • Title:
  Descriptive info: Vilka är vi?.. Här kan du läsa lite om oss som ingår i FaceConnections ledningsgrupp.. Vi har alla olika uppgifter och här kan du se vem du ska vända dig till beroende på vad du undrar över.. Mattias.. Mattias Gustafsson är vår informella ordförande på våra möten.. Han är också teknisk konsult kring weblösningar på sidan.. Mattias har läst till civilingenjör på Chalmers i Göteborg men bor och jobbar nu i Jönköping.. Kontakta Mattias.. om det gäller representation eller mer allmänna frågor.. Sandra.. Sandra Derbring har ansvaret för sekretariatet och för protokoll vid möten.. Hon ansvarar också för  ...   Göteborg.. Kontakta Sandra.. om du har frågor kring medlemskap, hemsidan och chatten.. Jorån.. Jorån Österholt Dalane är en av styrgruppens två informationsansvarige.. Hon sköter kontakterna med föreningar, sjukhus och andra relevanta organisationer, främst i Norge.. Jorån kommer från Aust Agder men studerar nu i Oslo.. Kontakta Jorån.. om det gäller broschyrer, information eller samarbete.. Camilla.. Camilla Hansen är den andra av styrgruppens informationsansvarige.. Hon är ansvarig för våra inlägg i samhällsdebatter kring skola, sjukvård och arbetsliv.. Camilla bor i Oslo där hon studerar filosofi och journalistik.. Kontakta Camilla.. om det gäller media eller om du har åsikter kring samhällsfrågor..

  Original link path: /svensk/pres.htm
  Open archive

 • Title:
  Original link path: /svensk/preslink.htm
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Archived pages: 154