www.archive-org-2014.com » ORG » M » MAAILMANKAUPPAELIMU

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 11 . Archive date: 2014-04.

 • Title: Maailmankauppa Elimu
  Descriptive info: .. Yhdistys.. Hallitus.. Mukaan toimintaan.. Reilun kaupan erikoisliike.. Tuotteet.. Yhteydenotto.. Maailmankauppa Elimua ylläpitää Rovaniemen kehitysmaayhdistys Elimu ry, jonka näkyvimpänä toimintamuotona on Rovakatu 9:ssä sijaitseva kauppa.. Maailmankauppa Elimu ei tavoittele toiminnassaan taloudellista voittoa, vaan tarkoituksena on edistää oikeudenmukaisempaa kaupankäyntiä maailmanmarkkinoilla ja ihmisten hyvinvointia taloudellisen hyödyn maksimoinnin sijaan.. Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin.. Vapaaehtoiset myös päättävät kaikista yhdistykseen ja kauppaan liittyvistä asioista.. Elimu haluaa toiminnallaan lisätä ihmisten tietoutta maailmankaupan rakenteista ja tarjota sekä reiluja että ympäristöystävällisiä kulutusvaihtoehtoja.. Maailmankauppojen tuotteita valmistavat erilaiset yritykset, yhteisöt ja ryhmittymät, jotka pyrkivät omalla työllään parantamaan paikallisia elinolosuhteita.. Tavoitteena on,  ...   ostajien välissä olevia välikäsiä pyritään minimoimaan, jotta tuotteen hinnasta suurin osa menisi tuottajille.. Maailmankauppa Elimu ostaa tuotteet ekotukuilta sekä Suomessa toimivilta Maailmankaupoilta, jotka maahantuovat tuotteitaan Aasiasta, Afrikasta ja Latinalaisesta Amerikasta.. Näiltä sivuilta saat tietoa yhdistyksemme toiminnasta ja Elimussa myytävistä tuotteista.. Olet myös tervetullut vierailemaan kaupallamme ja mukaan toimintaamme.. Aukioloajat:.. Ma - Pe: 11.. 00 - 17.. 00.. La: 11.. 00 - 15.. Yhteystiedot:.. maailmankauppa.. elimu@gmail.. com.. 044-3182188.. Rovakatu 9.. 96100 Rovaniemi.. Show options.. Hide options.. Additional options.. Avoid highways.. Avoid tolls.. KM.. Miles.. Get Directions.. Print Directions.. Elimu Facebookissa.. |..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Yhdistys – Maailmankauppa Elimu
  Descriptive info: Posted.. huhtikuu 15th, 2012.. by.. Elimu.. Rovaniemen kehitysmaayhdistys Elimun perustamiskokousta vietettiin Ounasvaaran majalla 26.. 3 1987.. Tänä vuonna Elimu juhlii 25- vuotis taivaltansa.. Elimun pääsiallinen toimintamuoto on alusta asti ollut maailmankaupan ylläpito, mutta toimintaan mahtuu monenlaista muutakin, muun muassa koulutusta, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämistä paikkakunnan muiden yhdistysten kanssa, Reilun kaupan kahvitarjoiluja sekä markkinoille osallistumista.. Elimu pyrkii  ...   Tori-tapahtuman pääjärjestäjänä.. Nykyisin yhdistyksessä on nelisenkymmentä jäsentä, joista aktiiveja on hieman alle kymmenen.. Aktiivit pitävät yllä ja kehittävät sekä yhdistyksen että kaupan toimintaa: järjestävät myyjäkoulutusta, toimivat vapaaehtoismyyjinä kaupalla ja muissa tilaisuuksissa.. Elimu on sellainen minkälaiseksi vapaaehtoiset sen tekevät.. Jos käytännönläheinen järjestötoiminta tasa-arvoisemman maailman puolesta kiinnostaa sinua niin älä epäröi tulla mukaan Elimun toimintaan.. Lisätietoa löytyy Mukaan toimintaan-osiosta..

  Original link path: /yhdistys/
  Open archive

 • Title: Hallitus – Maailmankauppa Elimu
  Descriptive info: Vuonna 2013 Elimun hallitukseen kuuluvat seuraavat yhdistyksen jäsenet:.. Puheenjohtaja: Laura Korva.. Varapuheenjohtaja: Heidi Alatalo.. Sihteeri: Reeta Holmi.. Rahastonhoitaja: Kaarina Stark.. Viestintä-ja markkinointivastaava: Sanna Konola.. Jäsen: Pirjo-Liisä Särkelä.. Taloudenhoitaja: Esko Aikio..

  Original link path: /yhdistys/hallitus/
  Open archive

 • Title: Mukaan toimintaan – Maailmankauppa Elimu
  Descriptive info: Yhdistyksemme toiminnassa ja kaupan ylläpitämisessä tarvitaan monenlaista osaamista ja monenlaisia ihmisiä.. Vapaaehtoistehtäviä on erilaisia: myyntiä, somistusta, tapahtumien järjestämistä, hallitustoimintaa… Elimu tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamista, ilmaista itseäsi, tavata ihmisiä ja nähdä tehdyn työn jälki.. Sähköpostilista.. Sähköpostilista tiedottaa ajankohtaisista asioista.. Listalle voit liittyä helpoiten jättämällä kaupalle sähköpostiosoitteesi, jolloin lisäämme sinut listalle.. Voit liittyä listalle myös täyttämällä lomakkeen tai lähettämällä viestin osoitteeseen elimu-join@list.. kapsi.. fi.. Voit jättää viestin otsikon ja varsinaisen viestiosuuden tyhjäksi.. Saat paluupostissa viestin, johon sinun tulee vastata.. Mikäli haluat poistua listalta, voit ilmoittaa asiasta kaupalle tai käyttää lomaketta.. Kokoukset.. Kokoonnumme joka kuun ensimmäisellä viikolla kello 17.. 00 kaupalle  ...   avoimia kaikille toiminnasta kiinnostuneille.. Vapaaehtoismyyjät.. Kauppa on auki lauantaisin vapaaehtoisten myyjien ansiosta, mutta toisinaan myyjiä tarvitaan myös keskellä viikkoa.. Vapaaehtoiset myyjät tutustuvat toimintaan työskentelemällä muutaman kerran kokeneen myyjän kanssa.. Mikäli sinua kiinnostaa toimia vapaaehtoisena myyjänä, ota yhteys kauppaan ja sovi harjoitteluajasta.. Jäsenmaksu.. Jäsenmaksumme on vuonna 2014 7 euroa kaikille jäsenille.. Maailmankauppalehden kanssa 19 euroa.. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.. Jäsenmaksun voi maksaa kaupassamme (muista jättää yhteystietosi) tai tilille 564002-272198 (Pohjolan Osuuspankki).. Kirjoita viestikenttään nimesi, osoitteesi ja mahdollinen sähköpostiosoite.. Jos et tunne itseäsi aktiiviseksi, mutta haluat silti olla hengessä mukana, voit silti tukea Elimun toimintaa jäsenmaksulla tai käydä ostoksilla Elimussa..

  Original link path: /yhdistys/mukaan-toimintaan/
  Open archive

 • Title: Reilun kaupan erikoisliike – Maailmankauppa Elimu
  Descriptive info: Rovaniemen Maailmankauppa Elimu on Reilun kaupan erikoisliike, joka sijaitsee keskustan tuntumassa, osoitteessa Rovakatu 9.. Elimussa myytävät tuotteet ovat peräisin pääosin Latinalaisesta Afrikasta, Aasiasta ja Afrikasta.. Kaupastamme löydät Reilun kaupan elintarvikkeita, kodintekstiilejä, käsitöitä ja vaatteita.. Suurimmalla osalla elintarvikkeista ja käsitöistä on Reilun kaupan ja/tai luomusertifikaatti.. Reilujen ja luonnonmukaisesti valmistettujen  ...   muassa paperituotteet ja pesuaineet.. Osalla pesuaineista on täyttömahdollisuus.. Lisäksi myymme solidaarisuuskalentereita, kasviskeittokirjoja ja Luontoliiton vuosikalentereita.. Kaupallamme ei ole omaa maahantuontia vaan hyllyiltämme löydät muiden maailmankauppojen maahantuomia tuotteita.. Elimu noudattaa toiminnassaan Reilun kaupan periaatteita sekä Maailmankauppojen liiton kriteereitä.. Kaupan toiminnasta vastaa Rovaniemen Kehitysmaayhdistys Elimu ry vapaaehtoisvoimin.. Lisätietoa:.. www.. reilukauppa.. maailmankaupat..

  Original link path: /kauppa/
  Open archive

 • Title: Tuotteet – Maailmankauppa Elimu
  Descriptive info: Maailmankauppa Elimusta löydät monenlaisia tuotteita sekä arjessa käytettäväksi, että lahjapaperiin käärittäväksi.. Tuotteet on valmistettu ihmisiä ja luontoa kunnioittaen.. Elintarvikkeet.. Laaja valikoima Reilun kaupan kahvia, teetä, kaakaota, suklaata, tikkareita, keksejä, luomulakritsia, raakaruokosokeria, kuivattuja hedelmiä ja Himalajan suolaa.. Hyllyssä on paljon myös luomu-tuotteita.. Vaatteet ja asusteet.. Mukavia ja kauniita puuvillavaatteita Bangladeshista, villavaatteita, huiveja sekä erilaisia kasseja ja koruja.. Käsityöt ja kodintekstiilit.. Käsintehtyjä yksilöllisiä tuotteita, kuten juutista  ...   muassa seinäbatiikkeja, seinälokeroita, tyynynpäällisiä ja päällyspeittoja.. Lisäksi puuesineitä, leluja sekä eksoottisia soittimia.. Pesuaineet ja hygieniatuotteet.. Ekologisia palam-saippuoita, sappisaippuoita ja SAMU -pesupähkinöitä.. Kotimaiseen Ole Hyvä-tuotesarjaan kuuluu muun muassa shampoot, hoitoaineet, suihkusaippuat, siivousaineet ja pyykinpesuaineet.. Tuotevalikoimaan kuuluu myös muun muassa henna-värejä ja Reilun kaupan pumpulia.. Useissa pesuaineissa myös.. täyttömahdollisuus.. !.. Paperituotteet.. Värikkäitä käsin tehtyjä albumeja, muistikirjoja Nepalista ja Bangladeshista, ekologisia kirjepapereita, kirjekuoria, kyniä, kumeja ja kalentereita..

  Original link path: /kauppa/tuotteet/
  Open archive

 • Title: Yhteystiedot – Maailmankauppa Elimu
  Descriptive info: Yhteystiedot.. Name:.. *.. E-Mail Address:.. Subject:.. Message:..

  Original link path: /yhteystiedot/
  Open archive

 • Title: Elimu – Maailmankauppa Elimu
  Descriptive info: Posts By:.. Elimu.. Moikka maailma!.. &.. filed under.. Yleinen.. Tervetuloa käyttämään WordPress-ohjelmaa.. Tämä on ensimmäinen artikkelisi.. Muokkaa sitä tai poista se ja aloita bloggaaminen!.. Older Entries.. Newer Entries..

  Original link path: /author/elimu/
  Open archive

 • Title: Yhteystiedot – Maailmankauppa Elimu
  Original link path: /yhteystiedot/#cntctfrm_contact_form
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Moikka maailma! – Maailmankauppa Elimu
  Descriptive info: Leave a Reply.. Napsauta peruuttaaksesi vastauksen.. Name (required).. Mail (required).. (will not be published).. Website.. XHTML:.. You can use these tags:.. a href= title= rel= abbr title= acronym title= b blockquote cite= cite code del datetime= em i q cite= strike strong..

  Original link path: /moikka-maailma/
  Open archive

 • Title: Yleinen – Maailmankauppa Elimu
  Descriptive info: Posts Categorized:.. Yleinen..

  Original link path: /category/yleinen/
  Open archive

 • Archived pages: 11