www.archive-org-2014.com » ORG » Q » QKSS

Choose link from "Titles and links view":

Or switch to "Titles, links and description words view".

  Archived pages: 667 . Archive date: 2014-07.

 • Title: Ballina - QKSS
  Original link path: /
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Home - KCSS
  Original link path: /en-us/Home
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Rreth Nesh - QKSS
  Original link path: /sq/Rreth-Nesh
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Projektet - QKSS
  Original link path: /sq/Projektet
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Publikimet - QKSS
  Original link path: /sq/Publikimet
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Partnerët - QKSS
  Original link path: /sq/Partner%C3%ABt
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Kontakti - QKSS
  Original link path: /sq/Kontakti
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Shkolla Verore për Politika të Sigurisë - Projektet - QKSS
  Original link path: /sq/Projektet/Shkolla-Verore-per-Politika-te-Sigurise-235
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Forumi Hulumtues për Siguri - Projektet - QKSS
  Original link path: /sq/Projektet/Forumi-Hulumtues-per-Siguri-132
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Aspektet e Sigurisë në Normalizimin e Marrëdhënieve mes Beogradit-Prishtinës-Tiranës - Lajme - QKSS
  Original link path: /sq/Lajme/Aspektet-e-Sigurise-ne-Normalizimin-e-Marredhenieve-mes-Beogradit-Prishtines-Tiranes-256
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Konferencë: Pozita e Gruas në Sektorin e Sigurisë dhe Zbatimi i Rezolutës 1325 të Kombeve të Bashkuara - Lajme - QKSS
  Original link path: /sq/Lajme/Konference-Pozita-e-Gruas-ne-Sektorin-e-Sigurise-dhe-Zbatimi-i-Rezolutes-1325-te-Kombeve-te-Bashkuara-248
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Rishikimi Alternativ i Zbatimit të Marrëveshjes së Brukselit: Çfarë ndodhi me ish-Anëtarët e strukturave paralele? - Lajme - QKSS
  Original link path: /sq/Lajme/Rishikimi-Alternativ-i-Zbatimit-te-Marreveshjes-se-Brukselit-Cfare-ndodhi-me-ish-Anetaret-e-strukturave-paralele-239
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Prezantimi Drejtorit të QKSS në lidhje me Reformën e Sektorit të Sigurisë dhe punën e QKSS në Sektorin e Sigurisë - Lajme - QKSS
  Original link path: /sq/Lajme/Prezantimi-Drejtorit-te-QKSS-ne-lidhje-me-Reformen-e-Sektorit-te-Sigurise-dhe-punen-e-QKSS-ne-Sektorin-e-Sigurise-259
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Shkolla Verore: Sfidat dhe Mjedisi i Sigurisë Globale - Lajme - QKSS
  Original link path: /sq/Lajme/Shkolla-Verore-Sfidat-dhe-Mjedisi-i-Sigurise-Globale-255
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Prezantimi i Drejtorit të QKSS në Sundimin e Ligjit - Lajme - QKSS
  Original link path: /sq/Lajme/Prezantimi-i-Drejtorit-te-QKSS-ne-Sundimin-e-Ligjit-251
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Lajme - QKSS
  Original link path: /sq/Lajme
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Integrimi i Policisë Në Veri të Kosovës: Progresi dhe sfidat që mbeten në zbatim të Marrëveshjes së Brukselit - Policy Papers - QKSS
  Original link path: /sq/Policy-Papers/Integrimi-i-Policise-Ne-Veri-te-Kosoves-Progresi-dhe-sfidat-qe-mbeten-ne-zbatim-te-Marreveshjes-se-Brukselit-243
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Përfshirje apo përjashtim – Minoritetet në Sektorin e Sigurisë në Kosovën e pas-pavarësisë - Policy Papers - QKSS
  Original link path: /sq/Policy-Papers/Perfshirje-apo-perjashtim-Minoritetet-ne-Sektorin-e-Sigurise-ne-Kosoven-e-pas-pavaresise-220
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Evropianizimi i Sektorit të Sigurisë në Serbi, Kosovë dhe Shqipëri - Galeria - QKSS
  Original link path: /sq/Galeria/Perfshirje-apo-perjashtim-Minoritetet-ne-Sektorin-e-Sigurise-ne-Kosoven-e-pas-pavaresise-232
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Mbrojtja e të Dhënave Personale - Galeria - QKSS
  Original link path: /sq/Galeria/Perfshirje-apo-perjashtim-Minoritetet-ne-Sektorin-e-Sigurise-ne-Kosoven-e-pas-pavaresise-228
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Forumi Hulumtues i Sigurisë - Galeria - QKSS
  Original link path: /sq/Galeria/Perfshirje-apo-perjashtim-Minoritetet-ne-Sektorin-e-Sigurise-ne-Kosoven-e-pas-pavaresise-226
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Progresi i Evropianizmit të Sektorit të Sigurisë në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni - Galeria - QKSS
  Original link path: /sq/Galeria/Perfshirje-apo-perjashtim-Minoritetet-ne-Sektorin-e-Sigurise-ne-Kosoven-e-pas-pavaresise-231
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Galeria - QKSS
  Original link path: /sq/Galeria
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Thirrje për Ofertim: Pajisje për zyre - Trajnimet - QKSS
  Original link path: /sq/Trajnimet/Thirrje-per-Ofertim-Pajisje-per-zyre-249
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Thirrje për aplikim: Pozita e Gruas në Sektorin e Sigurisë në Kosovë dhe Zbatimi i Rezolutës së Kombeve të Bashkuara 1325 - Trajnimet - QKSS
  Original link path: /sq/Trajnimet/Thirrje-per-aplikim-Pozita-e-Gruas-ne-Sektorin-e-Sigurise-ne-Kosove-dhe-Zbatimi-i-Rezolutes-se-Kombeve-te-Bashkuara-1325-218
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Buletini i Qendrës Kosovare për Studime të Sigurisë - 2013 - Trajnimet - QKSS
  Original link path: /sq/Trajnimet/Buletini-i-Qendres-Kosovare-per-Studime-te-Sigurise-2013-201
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Trajnimet - QKSS
  Original link path: /sq/Trajnimet
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Search - QKSS
  Original link path: /sq/Search
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: About Us - KCSS
  Original link path: /en-us/About-Us
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Projects - KCSS
  Original link path: /en-us/Projects
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Archived pages: 667