www.archive-org-2014.com » ORG » T » THEATRE-EPICENTRE

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 203 . Archive date: 2014-09.

 • Title: Naslovna | Theatre Epicentre
  Descriptive info: .. Naslovna.. Novosti.. Mreža neovisnih kazališta.. Članovi.. Mreža neovisnih kazališta i kazališnih družina.. Kontakt.. Nalazite se:.. pretražite.. epicentar.. news.. letter.. 17.. 08.. 2014.. 4.. Burza Mreže neovisnih kazališta.. Četvrta BURZA Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina u Republici Hrvatskoj održavati će se 29.. 30.. i 31.. kolovoza ove godine u kazalištu Mala scena u Zagrebu, Medveščak 2, tijekom cijelog dana.. Na BURZI će sudjelovati kazališta:.. Lutkarski studio KVAK.. , Zagreb.. Kazalište Tvornica lutaka.. Teatar Naranča.. , Pula.. Triko Cirkus Teatar.. Kolektiv SKROZ.. Teatar Tirena.. Kazalište Mala scena.. Teatar Gustl.. Kazalište Planet Art.. , Zagreb.. 16.. Raspored predstava na 4.. Burzi.. Burzu otvara kazalište Planet Art u petak 19.. u 19,00 s predstavom.. Ritina Škola.. Raspored predstava u subotu 30.. i nedjelju 31.. pogledajte ovdje.. subota, 30.. kolovoza.. Kolektiv SROZ - "Priča o zvuku" u 10:00.. Tvornica lutaka - "Čudesna šuma" u 12:00.. Triko cirkus teatar - "Iglica" u 17:00.. Mala scena - "Smiješno čudovište" u 19:00.. nedjelja, 31.. Lutkarski studio Kvak - "Priča o mlinu" u 10:00.. Teatar Tirena - "Preko grma, preko trna" u 12:00.. Teatar Naranča - "Ljepotica i zvijer" u 17:00.. Gustl teatar - "Cabaret na crno" u 20:00.. Ulaznice za sve izvedbe su 20,00 kuna, a mogu se rezervirati i kupiti on line na  ...   žele unaprijediti svoj rad, koji trebaju informaciju, promociju i razmjenu.. je platforma za suradnju svih onih koji na bilo koji način rade u ili za kazalište.. je centar koji pomaže mobilnosti umjetnika i predstava u regiji i podržava interkulturni dijalog u kazalištu.. vizija.. je mišljen kao interaktivni centar s namjerom da odgovara na različite potrebe umjetnika u regiji.. Zbog toga mora biti orijentiran prema konkretnim programima i raditi na više razina:.. - Djelovati unutar regije podržavajući, stimulirajući, utječući i promovirajući umjetnički kazališni rad, razmjenjujući informacije između kazališta i umjetnika i potičući kooperaciju i umrežavanje kazališta i umjetnika kroz konkretne projekte;.. - Osigurati pristup informacijama, znanju, iskustvima i idejama iz ostalih Europskih država i regija;.. - Promovirati visoko kvalitetni umjetnički rad u regiji široj publici u cijelom svijetu;.. - Osigurati pristup umjetnicima iz regije međunarodnoj razmjeni, festivalima, radionicama i drugim događanjima u Europi i svijetu;.. - Osigurati umjetnicima iz cijelog svijeta mogućnost kontakta i pristup informacijama o kazalištima i umjetnicima u Srednoj i Jugoistočnoj Europi.. vidi sebe kao centralno mjesto za suradnju i razmjenu, kao platformu umjetnicima za promociju u međunarodnom kontekstu i kao mogućnost za umrežavanje i usavršavanje svih onih koji su na bilo koji način vezani za kazalište.. All rights reserved 2014 Epicentre.. Ador - Web solution finder..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Naslovna | Theatre Epicentre
  Original link path: /naslovna.aspx
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Novosti | Theatre Epicentre
  Descriptive info: 27.. 02.. 2013.. Blog Ivice Šimića "Car je gol".. Blog Ivice Šimića ".. Car je gol.. " od danas na.. http://kulturnapromjena.. wordpress.. com.. ".. O čemu ću pisati? Prije svega o onome što je moj “forte”, o kazalištu za djecu, ali nemojte misliti da namjeravam pisati samo o lijepim i zabavnim predstavama koje uljuljkuju djecu u iluziju jedne nepostojeće stvarnosti.. Uvijek sam se zalagao za to da se na kazalište za djecu gleda kao na svako drugo kazalište.. Svi fenomeni koji prate život kazališta tiču se i kazališta za djecu, možda čak i više i možda još i bolnije nego kazališta za odrasle.. ".. 10.. 12.. 2012.. 20.. Međunarodni festival pozorišta za decu.. Poštovane kolege i koleginice, poštovani  ...   priprema peto zasedanje Međunarodnog foruma za istraživanje pozorišne umetnosti za decu i mlade u okviru 20.. Međunarodnog festivala pozorišta za decu u Subotici između 19.. i 25.. Pogledajte Poziv za radove ovdje.. Rok za prijavljivanje, kako za učešće u takmičarskom programu Festivala, tako i za konferenciju, je 31.. januar 2013.. 21.. 11.. S/NALAZIM/SE.. u nedelju 25.. u 20h u Centru za kulturu Trešnjevka ima premijeru nove predstave za tinejđere.. 29.. Otvorena je 2.. kazališna Burza!.. Burza , stoga dođite i pogledajte što smo za Vas pripremile ove godine!.. Kupite svoje ulaznice za 2.. kazališnu Burzu putem ulaznice.. hr!.. Kupite ih na ulaznice.. hr po 50% sniženim cijenama!.. 1.. 2.. 3.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 11.. 12.. 18.. letter..

  Original link path: /naslovna/novosti.aspx
  Open archive

 • Title: Mreža neovisnih kazališta | Theatre Epicentre
  Descriptive info: O MREŽI.. Mreža neovisnih kazališta i kazališnih družina osnovana je početkom rujna 2010.. godine unutar.. Kazališnog epicentra.. s ciljem poboljšanja kazališne ponude na području cijele Republike Hrvatske.. ZAŠTO SMO SE OSNOVALI?.. Na hrvatskom kazališnom tržištu djeluje puno "kazališta" koja nisu registrirana u skladu sa Zakonom o kazalištima, odnosno, nisu upisana u.. Očevidnik kazališta pri Ministarstvu kulture.. Republike Hrvatske.. , a svoje programe nude vrtićima, školama, pučkim otvorenim učilištima, centrima za kulturu te ostalim organizatorima koji djeluju u našoj zemlji.. Budući da smatramo da nam ti nelegalno organizirani subjekti oduzimaju tržište od kojega živimo (koje se iz godinu u godinu smanjuje), a da je i kvaliteta tih programa često upitna, odlučili smo se umrežiti kako bismo lakše prebrodili krizu koja nas itekako pogađa, ali i kako bismo našoj publici ponudili kvalitetniji program i poslovanje.. NA KOJI NAČIN DJELUJEMO?.. Uz kazališnu Burzu još jedna od aktivnosti kojom namjeravamo promovirati svoj rad te poboljšati kvalitetu djelovanja je knjižica.. "Neovisnih kazališta i kazališnih družina".. CILJ.. Bolje pozicioniranje neovisnih kazališta i kazališnih družina unutar kazališnog sustava te dugoročna eliminacija "sivog tržišta".. GDJE DJELUJEMO?..  ...   a naši se članovi bave - umjetničkom djelatnošću koju želimo podijeliti s vama.. Druga je naša strategija.. UMREŽAVANJE.. , ali ne samo umrežavanje nas samih u ovu mrežu, nego i vas, korisnika naših usluga, a u svrhu bolje povezanosti, protočnosti informacija te u završnici, otkrivanja novih kvaliteta i mogućnosti suradnje.. Kroz zajedničko umrežavanje možemo vam ponuditi, osim kazališnih predstava, organizaciju radionica, seminara, okruglih stolova za koje ćete biti zainteresirani, a koji će vam naši članovi moći ponuditi temeljem svog profesionalnog iskustva u kazališnoj djelatnosti.. Kroz našu treću strategiju,.. JAVNO DJELOVANJE.. , namjeravamo pojačati ideju o važnosti podizanja kvalitete kazališne ponude u Hrvatskoj te je prenijeti i na one koji odlučuju o kazališnoj umjetnosti, od države do lokalne/regionalne samouprave.. Također želimo pomoći osvješćivanju javnosti u svrhu postizanja već spomenute izvrsnosti.. I na kraju, četvrta, ali nipošto manje važna, strategija jest.. EDUKACIJA.. nas samih, profesionalnih kazališnih umjetnika udruženih u mrežu, vas koji "na terenu" odlučujete uime svoje publike, ali i šire javnosti, jer samo boljom edukacijom svih sudionika u procesu stvaranja i distribucije kazališnih produkcija, predstave mogu biti - bolje..

  Original link path: /naslovna/mreza-neovisnih-kazalista.aspx
  Open archive

 • Title: Članovi | Theatre Epicentre
  Descriptive info: BACAČI SJENKI.. kontakt: Boris Bakal.. bacaci_sjenki@europe.. m: +385 98 165 81 86.. Lutkarska scena "IVANA BRLIĆ MAŽURANIĆ".. tel.. /fax: 4640-953.. mob.. : 098 202 459 ili 098 9179 267.. e-mail: lutkarska@scena-ibm.. hr.. LUTKARSKI STUDIO KVAK.. kontakt: Ivana Pokrivka Sinanović.. ivana@kvak.. t: +385 1 38 42 845.. m: +385 91 79 04 878.. MALA SCENA.. kontakt: Vitomira Lončar.. vjloncar@inet.. t: +385 1 468 3944.. f: +385 1 468 3370.. m: +385 98 477 993.. PLANET ART.. kontakt: Marko  ...   1 382 11 22.. e-mail: skroz@skroz.. in.. TEATAR NARANČA.. 099 52 74 005.. e-mail: teatar.. naranca@gmail.. TEATAR OZ.. - KAZALIŠTE U POKRETU, Mošćenička Draga.. kontakt: Mihaela Sirotnjak Železnik.. 091 884 2964 ili 091 579 2980.. e-mail: teataroz@gmail.. TIRENA.. kontakt: Darko Horvat.. tirena@zg.. htnet.. t/f: +385 1 37 45 712.. TRIKO CIRKUS TEATAR.. kontakt: Iva Peter-Dragan.. 01 6259414.. 095 1989510.. e-mail: iva.. peter@cirkusanti.. hr ili iva_dragan@yahoo.. co.. uk.. TVORNICA LUTAKA.. kontakt: Petra Radin.. tvornica_lutaka@yahoo.. m: +385 98 614 977..

  Original link path: /naslovna/mreza-neovisnih-kazalista/clanovi.aspx
  Open archive

 • Title: Mreža neovisnih kazališta i kazališnih družina | Theatre Epicentre
  Original link path: /naslovna/mreza-neovisnih-kazalista/mreza-neovisnih-kazalista-i-kazalisnih-druzina.aspx
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Kontakt | Theatre Epicentre
  Descriptive info: Theatre Epicentre.. Preradovićeva 44.. HR - 10000 Zagreb.. Hrvatska.. t: +385 1 466 70 34.. f: + 385 466 72 25.. e-mail: info@theatre-epicentre.. org.. Ime:.. Email:.. Poruka:..

  Original link path: /naslovna/kontakt.aspx
  Open archive

 • Title: 4. Burza neovisnih kazališta (1) | Theatre Epicentre
  Descriptive info: Burza neovisnih kazališta (1).. Podijelite na Facebooku.. Podijelite na Twitteru..

  Original link path: /naslovna/novosti/4-burza-neovisnih-kazalista-%281%29.aspx
  Open archive

 • Title: 4. Burza neovisnih kazališta | Theatre Epicentre
  Descriptive info: Burza neovisnih kazališta.. petak, 29.. -.. "Ritina škola".. u 19:00.. Kolektiv SROZ.. "Priča o zvuku".. u 10:00.. Tvornica lutaka.. - "Čudesna šuma" u 12:00.. Triko cirkus teatar.. "Iglica".. u 17:00.. Mala scena.. "Smiješno čudovište".. Lutkarski studio Kvak.. "Priča o mlinu".. "Preko grma, preko trna".. u 12:00.. - "Ljepotica i zvijer" u 17:00.. Gustl teatar.. "Cabaret na crno".. u 20:00.. Ulaznice za sve izvedbe su 20,00 kuna, a mogu se rezervirati i kupiti on line na.. internetskim stranicama kazališta Mala scena..

  Original link path: /naslovna/novosti/4-burza-neovisnih-kazalista.aspx
  Open archive

 • Title: Klub Funk | Theatre Epicentre
  Descriptive info: Klub Funk.. Burze.. Klub Funk službeno je okupljalište 4.. Burze.. Dođite na večernja druženja s glumcima i drugim kazalištarcima u Klub Funk u Tkalčićevoj 52, brišući tako barijere između izvođača i publike.. Očekujemo Vas!..

  Original link path: /naslovna/novosti/klub-funk.aspx
  Open archive

 • Title: ZGkul | Theatre Epicentre
  Descriptive info: ZGkul..

  Original link path: /naslovna/novosti/zgkul.aspx
  Open archive

 • Archived pages: 203