www.archive-org-2014.com » ORG » V » VALLDELTENES

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 19 . Archive date: 2014-01.

 • Title: Home
  Descriptive info: .. options.. Enviar correu.. LA VALL DEL TENES.. El joc dels vots.. Clicant les butlletes de CiU has.. d'aconseguir omplir l'urna.. Sort!.. Porto Catalunya al meu cor.. Paraula.. clau: corciu.. al 5464.. Paraula clau:.. corciuanimat.. logociu.. Descarrega't els logotips de la campanya de CiU al teu telèfon mòbil..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: bir
  Descriptive info: Bigues i Riells.. bir@valldeltenes.. org.. El temps a.. El meu poble.. joan@joanvila.. cat.. joanvilamassague.. blogspot.. com.. G.. rup Municipal.. Opinió.. E.. l Safreig.. nova web Bigues i Riells..

  Original link path: /bir.html
  Open archive

 • Title: amv
  Descriptive info: L'Ametlla del Vallès.. amv@valldeltenes..

  Original link path: /amv.html
  Open archive

 • Title: ser
  Descriptive info: Parlem-ne Sta Eulàlia.. Sta Eulàlia de Ronçana.. La nostra web a la seu de CIU.. GRUP MUNICIPAL.. ser@valldeltenes.. EN CONSTRUCCIÓ.. Principal.. Què fem?.. Municipis.. Coordinadora.. Contactar..

  Original link path: /ciutenes/ser/index.html
  Open archive

 • Title: lla
  Descriptive info: Lliçà d'Amunt.. lla@valldeltenes..

  Original link path: /lla.html
  Open archive

 • Title: llv
  Descriptive info: Lliçà de Vall.. llv@valldeltenes..

  Original link path: /llv.html
  Open archive

 • Title: album
  Descriptive info: FOTOGRAFIES DEL TENES.. Forum Vall del Tenes.. Llibre de visites..

  Original link path: /album.html
  Open archive

 • Title: Home
  Original link path: /index.html
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: About Us
  Descriptive info: Què fem ?.. L activitat a favor de la informació, de qualsevol tema considerat d interès,.. amb la finalitat de crear opinió fonamentada, entenem que és bàsica per fer.. difícil la demagògia fàcil.. Tal com vàrem anunciar el dia de la presentació i com haureu vist si heu.. visitat aquesta pàgina, hi ha dos temes de debat oberts en el Fòrum:.. Espais naturals i.. Gent gran.. Respecte el primer, i en sessió de treball del proppassat dilluns 8 de.. novembre,, amb l assistència de l Exdirector General del Medi Ambient i.. Planificació Territorial, Pere Torras, vàrem analitzar diferents aspectes de.. rellevància respecte als Espais Naturals i el medi ambient.. Normativa europea sobre la protecció del medi i el seu caràcter de rang.. superior respecte a les decisions del propi parlament.. Sensibilitat ciutadana i les reaccions contradictòries de la  ...   i consolidar un moviment d.. opinió que reivindiqui la necessitat de reglamentar la gestió del P.. dels.. Cingles:.. Regular els usos.. Definir les àrees d accés restringit.. Delimitar les activitats econòmiques.. Establir la xarxa de camins.. És per això que entenem plenament justificades iniciatives com les de la.. xerrada informativa, sobre el tema únic del P.. dels Cingles del Bertí a.. càrrec d en Xavier Carceller, redactor responsable del Pla.. D altra banda mantenir l interès a través de la informació que puguin.. transmetre professionals que actuïn en espais actualment protegits, amb d.. altres xerrades a programar, així com amb altres accions que puguin.. semblar adients, com a pas previ d accions reivindicatives, és allò que en.. reunió vàrem encarregar a una comissió de treball dins dels membres de la.. coordinadora.. Participa en els forums.. Feu click !..

  Original link path: /aboutus.html
  Open archive

 • Title: municipis
  Original link path: /municipis.html
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Services
  Descriptive info: Es constitueix la Coordinadora de CIU de la Vall del Tenes.. Des de fa ja un temps, la gent de Convergència i d'Unió de la Vall del Tenes, que formem part dels pobles de.. Bigues i Riells, l Ametlla del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d Amunt i Lliçà de Vall, vinculats a l.. acció política i social d aquests municipis ens reunim per analitzar i coordinar el treball que desenvolupem en.. cadascuna d aquestes poblacions.. BUTLLETÍ MANIFEST DE LA VALL DEL TENES.. PDF.. COORDINADORA.. DE LA VALL DEL TENES..

  Original link path: /services.html
  Open archive

 • Archived pages: 19