www.archive-org-2014.com » ORG » Z » ZAVODGLOBAL

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 63 . Archive date: 2014-06.

 • Title: Zavod Global
  Descriptive info: .. O zavodu.. Zgodovina.. Cilji.. Vizija, poslanstvo, vrednote.. Galerija.. Sponzorji.. Kontakt.. English.. Slovenščina.. Dogodki.. Napoved.. Arhiv.. Ostali projekti.. Aktualni.. Povezave.. Slovenske organizacije.. Tuje organizacije.. Skuhna.. Aktualni dogodki.. Z LUTKO OKOLI SVETA.. ZAKLJUČEK PROJEKTA.. Z LUTKO OKOLI SVETA, potujoče lutkovno gledališče pripovedi sveta.. Zavod Global.. je v juliju začel izvajati enoletno usposabljanje lutkarskih umetnosti za v Sloveniji živeče migrante iz nezahodnega sveta.. Projekt Z lutko okoli sveta bo pretopil ustna izročila iz dežel udeležencev v lutkovne predstave in z njimi obogatil slovenski kulturni prostor.. Usposabljanju je dodana metoda pravljične terapije, ki bo služila kot most med gledalci in igralci lutkovnih predstav.. Preberi več.. Skuhna , svetovna kuhinja po slovensko.. SKUHNA..  ...   v Sloveniji.. Filmček o Skuhni.. ZAVOD ZA GLOBALNO UČENJE IN RAZVOJ PROJEKTOV (ZAVOD GLOBAL).. Nova pot 72.. 1351 Brezovica pri Ljubljani.. Tel: +386 1 3651 271.. Gsm: +386 41 354 742 in +386 41 339 978.. E-mail:.. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju.. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. URADNE URE:.. Torek, četrtek 9.. 00–12.. 00.. Projekt »Pripovedovanje in zapisovanje ljudskih pripovedi sveta« se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013, razvojne prioritete »Enakost možnosti in spodbujanje socialne vključenosti«, prednostne usmeritve: »Dvig zaposljivosti ranljivih družbenih skupin na področju kulture in podpora njihovi socialni vključenosti«.. «.. Copyright © www.. zavodglobal.. org 2012.. All Rights Reserved..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Zavod Global
  Original link path: /index.php
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: O zavodu
  Descriptive info: Zavod za globalno učenje in razvoj projektov (Zavod Global) je mlada nevladna organizacija, ustanovljena leta 2010.. Svoje cilje zavod Global uresničuje skozi dejavnosti, razdeljene na dve glavni področji globalno učenje in razvoj projektov.. Globalno učenje: s svojimi dejavnostmi želimo spodbuditi proces učenja in delovanja, ki poudarja soodvisnost in posameznikovo vpetost v globalno  ...   pri razreševanju skupnih izzivov človeštva.. Razvoj projektov: Posameznikom in organizacijam ponujamo strokovno podporo v obliki iskanja finančnih sredstev, pri dokončnem oblikovanju idej v konkretne projekte, pri izzivih vodenja in izvedbi projekta.. Naš zavod je odprt za vse, ki si želijo projektnega dela, saj le-to skupaj z našo podporo in znanjem tudi uresničimo..

  Original link path: /o-zavodu
  Open archive
 •  

 • Title: Zgodovina
  Descriptive info: Ustanovitelj je Max Zimani, univerzitetni diplomirani inženir računalništva in informatike z večletnimi izkušnjami z delom v nevladnem sektorju na področju globalnega učenja, kulture izobraževanja in trajnostnega razvoja.. Direktorica zavoda je univerzitetna diplomirana socialna delavka Teja Kuk z večletnimi pedagoškimi izkušnjami in številnimi izkušnjami s pisanjem in vodenjem projektov v različnih vladnih in zasebnih organizacijah..

  Original link path: /o-zavodu/zgodovina
  Open archive

 • Title: Cilji
  Descriptive info: Svoje cilje Zavod Global uresničuje z dejavnostmi, razdeljenimi na.. dve glavni področji.. globalno učenje in razvoj projektov..

  Original link path: /o-zavodu/cilji
  Open archive

 • Title: Vizija, poslanstvo, vrednote
  Descriptive info: Zavod za globalno učenje in razvoj projektov je bil ustanovljen za opravljanje dejavnosti medkulturnega sodelovanja, izobraževanja in spodbujanja razvoja.. Osnovni namen zavoda je spoznavanje in zbliževanje ljudi v Sloveniji z ljudmi in družbo v Afriki in na Globalnem Jugu na splošno.. Zavod bo za dosego svojega namena izvajal dejavnosti promocije Afrike in Globalnega Juga v Sloveniji ter v omenjenih krajih, obratno, promoviral Slovenijo.. Obema stranema bo podajal informacije o možnostih kulturnega in gospodarskega sodelovanja ter tako predstavljal vez med družbama.. Zavod bo zainteresiranim popotnikom in skupinam posredoval informacije o afriški kulturi, znanosti in umetnosti ter bo tudi sam organiziral izobraževalne ekskurzije in študijske obiske v Afriko, s  ...   hrane in kulinarike, s čimer želi obogatiti slovensko ponudbo tovrstne hrane.. Namen zavoda je tudi spodbujati sodelovanje med slovenskimi in afriškimi univerzami in intelektualci ter povezovati vladne in nevladne organizacije na področjih socialnega varstva, gospodarstva, kulture, športa, humanitarne pomoči in drugih.. Zainteresiranim organizacijam in posameznikom bo zavod tako ponujal ustrezno podporo pri vzpostavitvi stikov, sodelovanju in pripravi skupnih projektov in programov.. Zavod bo spodbujal gospodarsko sodelovanje tudi z izvajanjem pravične trgovine z raznimi kulturnimi izdelki, igračami, preprogami, oblačili in podobno.. Slovenskim podjetjem in potrošnikom bo tako zavod ponudil proizvode pravične trgovine in hkrati pripomogel tako k promociji kot tudi k razvoju in trženju Afrike in Globalnega Juga..

  Original link path: /o-zavodu/vizija-poslanstvo-vrednote
  Open archive

 • Title: Galerija
  Descriptive info: Kuharske delavnice v mladinskih središčih 2012.. IZOBRAŽEVALNE DELAVNICE.. PRIPOVEDOVALSKI VEČERI.. POPOTOVANJE V BOGATO AFRIKO..

  Original link path: /galerija
  Open archive

 • Title: Sponzorji
  Descriptive info: Evropski socialni skladi.. Ministrstvo za kulturo.. Podprti projekt v letu 2011/2012:.. Pripovedovanje in zapisovanje ljudskih pripovedi sveta.. Zavod MOVIT NA MLADINA.. Medkulturnost iz prve roke tudi v slovenskih vrtcih.. Javni zavod Mladi Zmaji.. Podprti projekti v letu 2011/2012.. •.. Kuhajmo na zabaven način.. Nogomet po kamerunsko.. Podprti projekti v letu 2010/2011..  ...   Zakon je biti mlad.. MOL – Urad za mladino.. Podprti projekti 2010/2011.. Popotovanje v bogato Afriko za vrtce.. Popotovanje v bogato Afriko za osnovne šole.. Prostovoljstvo na trdnih temeljih.. Občina Škofja Loka.. Javni sklad Republike Slovenije.. za kulturne dejavnosti.. Podprti projekt v letu 2010/2011:.. Spomin na trgovino s sužnji in njeno ukinitev..

  Original link path: /sponzorji
  Open archive

 • Title: Kontakt
  Descriptive info: Sedež in pisarna zavoda:.. Tel:.. +386 41 339 978, +386 41 354 742.. E-mail:.. Lokacija pisarne: Nova pot 72, 1351 Brezovica pri Ljubljani.. TRR: SI56 0201-0025 8512 047.. SWIFT: LJBA SI 2X.. Davčna številka: 27614719.. Matična številka: 3704645000.. Direktorica: Teja Kuk.. , +386 41 354 742.. Ustanovitelj in programski direktor: Max Zimani.. , +386 41 339 978.. Predsednica sveta zavoda: Katja Celin Yere.. Vodja projekta "Pripovedovanje in zapisovanje ljudskih pripovedi sveta": Max Zimani.. Vodja projekta "Svetovna kuhinja po slovensko": Luna Jurančič Šribar.. , +386 31 607 066.. Začasna vodja projekta "Z lutko okoli sveta": Romana Zajec.. , +386.. 31338616..

  Original link path: /kontakt
  Open archive

 • Title: Dogodki napoved
  Descriptive info: Dogodki napoved.. ZAKLJUČEK PROJEKTA.. Enoletni projekt "Pripovedovanje in zapisovanje ljudskih pripovedi sveta" se je z oktobrom 2012 zaključil.. Projektna ekipa se najlepše zahvaljuje sponzorjem, vsem udeležencem usposabljanja za sooblikovanje programa in vsem obiskovalcem naših številnih kulturnih dogodkov.. Z LUTKO OKOLI SVETA.. Preberi več..

  Original link path: /dogodki/napoved
  Open archive

 • Title: Arhiv dogodki
  Descriptive info: Arhiv dogodki.. UVODNI SKLOP IZOBRAŽEVALNIH DELAVNIC.. 26.. 11.. 2011–18.. 12.. 2011.. Izvedli smo 17 delavnic iz vsebinskih sklopov:.. Medkulturno učenje, Uvod v pripovedovanje, Slovenščina je lepa.. Med oktobrom 2011 in julijem 2012, smo izvedli zajetno število izobraževalnih delavnic, kot si lahko preberete v rubriki "arhiv - dogodki".. DRUGI SKLOP IZOBRAŽEVALNIH DELAVNIC.. 21.. 1.. 2012.. Izvedli smo 2 delavnici iz sklopov:.. Uvod v zapisovanje in Uvod v samozaložništvo.. Predstavitev projekta.. 9.. 10.. 2011, Ljubljana.. Širši skupnosti članov ranljivih skupin smo predstavili projekt in jih spodbudili, da pristopijo k sodelovanju.. Prvi pripovedovalski večer: AFRIŠKA PRIPOVEDKA.. 18.. 2011, Maribor.. Dve ljudski pripovedki in  ...   iz sklopa "Organizacija kulturnih dogodkov":.. Možnosti financiranja iz evropskih sredstev, Foto in video delavnice in Elektronsko oblikovanje promocijskega materiala.. Drugi pripovedovalski večer: PRAVLJIČNI BOŽIČNI VEČER.. 25.. Otroci afriškega rodu in njihovi prijatelji so pripovedke poslušali z velikim navdušenjem.. Četrti pripovedovalski večer AFRIŠKA LJUBEZENSKA ZGODBA.. 2012, Ljubljana.. Tretji pripovedovalski večer: KAJ UNIČUJE JAMAJŠKO PRAVLJICO?.. 20.. 3.. 2012, Ljubljana.. Peti pripovedovalski večer: AFRIŠKA LJUBEZENSKA ZGODBA.. 14.. Šesti pripovedovalski večer: PRIPOVEDI SVETA.. Spremljevalni program v okviru 15.. pripovedovalskega festivala Pravljice danes.. stran 1 od 3.. Warning.. : Illegal string offset 'active' in.. /home/zavodglo/public_html/templates/jbrasa/html/pagination.. php.. on line.. 94.. 100.. Začetek.. Nazaj.. 1.. 2.. Naprej.. Konec..

  Original link path: /dogodki/arhiv-dogodki
  Open archive •  


  Archived pages: 63