www.archive-org-2014.com » BE » L » LACHOUETTE

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 10 . Archive date: 2014-01.

 • Title: Accueil
  Descriptive info: .. fr.. nl.. en.. Welkom.. Historiek.. Kamers.. Kamer Brel.. Kamer Magritte.. Kamer Bruxelles.. Tarieven.. De omgeving.. Reservatie.. Stilte en natuur.. La Chouette biedt U een verblijf aan in een groene omgeving.. Ieder van onze drie gastenkamers biedt slaapgelegenheid voor 2 tot 3 personen, elk met privé badkame , toilet,bad en douche.. Niet alleen toeristen maar ook zakenmannen en vooral exposanten en deelnemers aan beursen in Brussels Expo logeren bij ons.. Ons doel is U rust en stilte te bieden en tegelijkertijd met U ons liefde voor  ...   het Koninklijk Paleis.. Het stadscentrum bevindt zich op 11km, in vogelvlucht.. Ruime woning met grote tuin tenmidden van de velden.. Uitgebreid ontbijt met verse producten en huisgemaakte confituren.. Parkeergelegenheid bij de woning.. Raadgevingen en goede adressen.. Table d hôtes, om de belgische gastronomie te ontdekken.. Nieuw.. : betalen met kredietkaarten.. De kamers zijn vanaf 16 u toegangkelijk.. Voor een aankomst na 19u, gelieve contact te nemen.. Contacteer ons.. GSM:.. 0032(0)475 430 711.. ADRES:.. La Chouette - Korenveldlaan 71 - 1780 Wemmel.. E-MAIL:.. la.. chouette@skynet.. be.. Route.. 2014..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Accueil
  Original link path: /Home/
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Histoire
  Descriptive info: Tijdens onze vakanties, ontdekken we graag nieuwe streken, culturen , inwoners en gastronomie.. We hebben van fantastischen momenten in B B genoten , onder andere in Frankrijk.. Stilaan hebben we gedacht : waarom niet hetzelfde doen in België ?.. Misschien mogen we onze job met onze aantrek voor de  ...   onze belang voor dit streek laten profiteren.. We hebben dus een aangepaste huis gezocht en, in 2005, is de B B La Chouette geboren.. De naam La Chouette in referentie aan onze huilen verzameling, symbool van wijsheid.. Interest voor onze project ? Kom maar van onze rust en omgeving uitproberen..

  Original link path: /histoire/
  Open archive
 •  

 • Title: Chambres
  Descriptive info: De kamers.. Onze 3 kamers verschillend in hun decoratie maar bieden wel hetelfde confort :.. Dubbele of 2 aparte bedden met mogelijkheid voor een derde persoon.. Tv, gratis WIFI verbinding, koffieapparaat en koelkast.. De badkamers.. Iedere badkamer is uitgerust met lavabo, bad, douche en toilet.. Badjassen, handddoeken en toiletprodukten zijn ter beschikking van de gasten.. Het huis.. Voor  ...   tuin.. Tijdens de zomer kunt u in de tuin en op de twee terrassen volop genieten van de kalmte en de rust van de omgeving.. Het huis ligt op het einde van een doodlopende straat, U mag dus gemakkelijk en in veiligheid parkeren.. De kamers zijn vanaf 16u toegangkelijk.. Voor een aankomst na 19u, geliebe contact te nemen..

  Original link path: /chambres/
  Open archive

 • Title: Chambre Brel
  Descriptive info: Brel kamer ligt op de erste verdieping en is onze grootste kamer.. Het dubbelbed is 180 cm breed en er is een divan-lit voor een derde persoon..

  Original link path: /chambre-brel/
  Open archive

 • Title: Chambre Magritte
  Descriptive info: Kamer Magritte ligt op het gelijkvloer , met zicht op de tuin en heeft 2 aparte bedden.. Met blauwe kleuren versierd, U kan daar van de schilderijen van dit beroemde brusselse schilder genieten..

  Original link path: /chambre-magritte/
  Open archive

 • Title: Chambre Bruxelles
  Descriptive info: Brussel Kamer.. Deze kamer ligt op gelijkvloer , met zicht op de tuin en bestaat uit 2 delen :.. een kamer met een dubbel bed en een salon met een divan-lit.. De decoratie herinnert de expo 58 en de art deco architectuur in Brussel..

  Original link path: /chambre-bruxelles/
  Open archive

 • Title: Tarifs
  Descriptive info: Aantal nachten.. single.. double.. 1.. 70.. 88.. 2 of 3.. 65.. 80.. 4 en meer.. 60.. 75.. Derde persoon in de kamer : + 20.. Kinderen jonger dan 13 j logeren gratis in de kamer van hun ouders.. Betaling mogelijk met de volgende kaarten : Visa  ...   u,om de Belgische gastronomie te ontdekken.. Mogelijk vanaf zondag tot en met woensdag, anderen dagen op aanvraag.. Gelieve de maaltijden te bestellen samen met uw verblijfreservatie.. Voorgerecht, hoofdschotel, nagerecht : 20.. Vervoer.. Een vervoer tot aan de metro of Brussels Expo is mogelijk ( 5 )..

  Original link path: /Tarifs/
  Open archive

 • Title: A proximité
  Descriptive info: In de omgevingen.. La Chouette is een perfecte basis om Brussel te ontdekken :.. Niet verder van 5km : Atomium, Heyzel, Plantentuin van Meise, Mini-Europe, Brussels Expo.. Op 11 km : Grote Markt van brussel en musea.. U kunt ook gemakkelijk Antwerpen , Gent of Brugge bereiken, dankzij onze ligging in de westerse kant van Brussel..

  Original link path: /a-proximite/
  Open archive

 • Title: Reservation
  Descriptive info: Gelieve onstelefonisch of via mail te contacteren.. U kunt ook onderstaande formulier verzenden.. U reservatie is alleen maar geldig na ontvang van onze bevestiging.. Contact formulier.. Naam:.. Adresse.. E-mail:.. Infos.. aantaal nachten:.. aankomstdatum:.. vertrekdatum:.. Aankomstuur:.. Commentaire.. Commentaar:.. Don't enter anything here:..

  Original link path: /reservation/
  Open archive •  


  Archived pages: 10